Cazin

Ujedinjeni Cazin i USK

Objektivno, na ovom problemu su mogle i trebale poraditi sve došadasnje Vlade USK-a, ali je činjenica da je Vlada premijera Hamdije Lipovače ozbiljno shvatila svoj dio posla i odgovornosti

Slika

OO SDP Cazin izražava zadovoljstvo činjenicom da je potpisivanjem ugovora o adaptaciji i zvanično završen prijenos vlasništva nad „ Gimnazijom Cazin“  sa kantonalnog na općinski nivo.

Osjećamo zadovoljstvo što smo partnerskim odnosom i uz angažman vijećnika OO SDP Cazin u OV Vijeću Cazin, te uz odgovoran odnos Vlade USK-a, općini Cazin u vlasništvo vratili objekat koji ce biti ukras centra Cazina te multifunkcionalna zgrada na usluzi građanima i institucijama.Još  jednom se pokazalo da je SDP kao i do sada, dio rješenja a nikako dio problema i opstrukcije.

Objektivno, na ovom problemu su mogle i trebale poraditi sve došadasnje Vlade USK-a, ali je činjenica da je Vlada premijera Hamdije Lipovače ozbiljno shvatila svoj dio posla i odgovornosti.

Ovo je samo nastavak kontinuirane politike SDP USK-a  i Općinske organizacije u Cazinu, koja je sebi kao naredni zadatak, postavila izgradnju osnovne škole „Cazin I“.
 Uz podršku građana općine Cazin i USK, UJEDINJENI  u svojoj namjeri odlučno ćemo raditi na tome da i ovaj projekat dobije uspješnu završnicu.                                                                        

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.