Dogovoren zajednički nastup Klubova vijećnika SDP i DF

Ujedinjena opozicija za bolju Vogošću

Slijedeći razgovore Demokratske Fronte – Željko Komšić i Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine o ujedinjenju ljevice i jačanju građanskog bloka, vogošćanske organizacije DF-a i SDP-a odlučile su djelovati zajedničkim snagama na sjednicama Općinskog vijeća Vogošća.

Klubovi vijećnika DF-a i SDP-a će u naredne četiri godine u Općinskom vijeću Vogošća djelovati opoziciono trenutnoj vladajućoj strukturi, kao konstruktivna opozicija koja će raditi u interesu građana i za građane Vogošće, kako bi se stvari konačno počele mijenjati na bolje.

U tom cilju će DF i SDP podržati svaki potez vlasti koji će stvoriti bolje uslove za život građana i građanki Vogošće, ali će se snažno usprotiviti svakom pokušaju provedbe retrogradnih politika čiji smo svjedoci godinama.

Ovo je prvi potez koji će za rezultat imati još čvršću saradnju DF-a i SDP-a u Vogošći i potvrditi predanost građanskog bloka da se svojim zajedničkim nastupom jasno postavi kao korektor vladajuće strukture u Općini Vogošća.

Također, ove dvije partije će i mimo Općinskog vijeća u narednom periodu djelovati u skladu sa zajedničkim principima i ostvariti sve moguće vidove saradnje koji će doprinijeti jačanju lijevog političkog bloka u Vogošći.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.