Brčko

Ujedinjena opozicija – garant uspjeha na izborima 2018. godine

U proteklom periodu rukovodstva organizacija SDP i DF Brčko distrikta BiH su obišli osnovne organizacije u mjesnim zajednicama Mujkiči, Bijeljinska cesta, Centar III, Centar IV, Centar VI, Grčicu i Omerbegovaču.

Na svim sastancima građanima, simpatizerima i članovima osnovnih organizacija obraatili su se predsjednici osnovnih organizacija: Turbić Sulejman, Omerhodžić Muris, Bijedić Mirza, Mujdžić Hajrudin i Bijelić Ferid, kao i predsjednici SDP Suad Burić i DF Zijad Ražanica.

Prisutni su iskazali ogromno nezadovoljstvo dokazanom kriminalu i korupciji u Brčko distriktu BiH, izraženom kroz davanje grantova, te izrazili podršku Ševki Kaloperu predsjedniku Književnog kluba Brčko distrikta BiH, koji je pismom obavijestio sve članove Skupštine i Vlade Brčko distrikta BiH o kriminalu u Književnom klubu proteklih godina.

Očekujemo da nadležni organi ispitaju istinitost navoda i provjere izjave nekoliko skupštinskih zastupnika koji tvrde da se kroz grantove NVO ugrađuju skuopštinski zastuonici.

Dana 19.12.2017. godine podpredsjednica SDP BiH Brčko distrikta BiH Branka Đurić i podpredsjednik GO SDP BiH Zekerijah Osmić zajedno sa grupom članova SDP prisustvovali su skupu DF-a Brčko distrikta BiH, gdje je gost bio predsjednik DF Željko Komšić. Predsjednik Komšić je naglasio potrebu ujedinjenja lijevo orijentisanih građanskih partija kako bi na izborima 2018. godine postigli što bolji rezultat i sprijećili podjelu države.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.