Ocjena kvalitete

Ugrađeni asfalt zadovoljava propisane uslove

Iz zvaničnog izvještaja IGH Instituta i Centralne putne labaratorije Novi Sad, koji ćete naći u prilogu ovog Sapštenja, vidi se da je u odnosu na propisima zahtjevan broj ispitivanja uzeto četri puta više uzoraka

Slika

Federalno ministarstvo prometa i komunikacija posredstvom Javnog Preduzeća Ceste Federacije BiH dobilo je Izvještaj na osnovu kojeg se može utvrditi da ugrađeni asfalt, na projektu Sarajevska obilaznica, LOT-2A, dionica Butila-Briješće, u skladu sa obrađenim rezultatima, zadovoljava propisane uslove.

Ocjena kvalitete ugrađenog asfaltnog sloja koju su, uz prethodna labaratorijska ispitivanja i vještačenja, dali Institut IGH d.d. Zagreb i Centralna putna laboratorija d.o.o. Novi Sad kao dodatno angažovane laboratorije pokazuje da nije bilo smanjenja debljine asfalta.

Iz zvaničnog izvještaja IGH Instituta i Centralne putne labaratorije Novi Sad, koji ćete naći u prilogu ovog Sapštenja, vidi se da je u odnosu na propisima zahtjevan broj ispitivanja uzeto četri puta više uzoraka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.