Mikulić

Ugovor s telekom kompanijom T3 potpisan u prošlom mandatu Ministarstva pravde

Tender je potpisan i proveden u prošlom mandatu, prije mog dolaska, a ovaj saziv ministarstva nema nikakve veze s ranije potpisanim ugovorima, tako da se radi o netačnim i zlonamjernim napisima

Slika

Federalni ministar pravde Zoran Mikulić je, reagirajući na tekst u "Dnevnom avazu" o tome kako Ministarstvo na čijem je čelu preferira telekom kompaniju T3 u izboru operatera koji zatvorenicima omogućava telefonske pozive iz zatvora, rekao da je ugovor s ovom telekom kompanijom potpisan za vrijeme prošlog mandata Ministarstva pravde, dok on nije bio ministar. 

– Tender je potpisan i proveden u prošlom mandatu, prije mog dolaska, a ovaj saziv ministarstva nema nikakve veze s ranije potpisanim ugovorima, tako da se radi o netačnim i zlonamjernim napisima. Ako bih, s ove vremenske distance, trebao komentirati navedeni tender, rekao bih da je on u potpunosti regularan, jer su za dostavljanje ponuda pozvani svi operateri, a jedna od glavnih odlika ovog tendera bila je i mogućnost ograničavanja telefonskih poziva zatvorenicima – pojasnio je u izjavi za Agenciju  FENA ministar Mikulić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.