Udruženje Roma podržalo Denisa Bećirovića u utrci za člana Predsjedništva BiH

Sedam dana nakon objavljivanja kandidature SDP-ovog kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, podržale su ga određene stranke, ali i pojedinci. Posljednji u nizu koji su podržali Bećirovića je i udruženje Roma “Eurorom”.

“Mi predstavnici Roma obradovani smo kandidaturom Denisa Bećirovića, za člana Predsjedništva. Bećirović je u svom govoru poručio da neće biti član koji će zastupati samo interese svoje partije i naroda iz kojeg dolazi, već da će biti u službi države i svakog njenog građanina”, poručili su iz udruženja.

Istakli su da je dosadašnja politička borba Bećirovića Romima dala nadu da će se izboriti za nacionalnu, ljudsku i svaku drugu ravnopravnost.

Cijelo pismo podrške pričitajte u nastavku.

klix.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.