Udruženja žrtava podržala Denisa Bećirovića: Dodiku preporučujemo da prestane lagati srpski narod u BiH

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i Udruženje “Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa” uputili su podršku predsjedavajućem Predsjedništva BiH Denisu Bećiroviću.

“Nakon jučerašnjih novih uvreda od strane Milorada Dodika koje su ovog puta upućene predsjedavajućem Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću, želimo istaći nekoliko činjenica koje su Dodiku poznate:

Denis Bećirović je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, te u tom kapacitetu zastupa interese naše države.

U konkretnom slučaju kada je u pitanju Rezolucija o genocidu, koja će se danas naći na sjednici Generalne skupštine UN, Denis Bećirović iznosi argumentirane činjenice utvrđene pred međunarodnim sudovima.

I sve dok se na taj način štite interesi naše države, interese žrtava Denis Bećirović će imati punu podršku, kao i svaki drugi izabrani dužnosnik u našoj državi.

Miloradu Dodiku poručujemo da se vrati na postavke iz perioda 1998 – 2006 godine i prestane lagati, prevashodno, srpski narod u BiH”, poručuju iz ovih udruženja.

Patria

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.