Javni poziv

Učešće u Političkoj školi

Realizacijom projekta želi se doprinijeti razvoju i usavršavanju znanja i vještina mladih ljudi, kao i njihovoj dodatnoj motivaciji za aktivno i odgovorno sudjelovanje u životu društvene zajednice.

Slika

Friedrich-Ebert-Stiftung, Forum lijeve inicijative, Forum mladih SDP BiH i Forum mladih SDP BiH KO Sarajevo, pozivaju sve mlade od 18 do 35 godina starosti da se prijave na Političku školu.

Projekat Politička škola ima za cilj da okupi mlade ljude sa područja cijele Bosne i Hercegovine, te na njih prenese znanje, iskustva i vještine potrebne za političko i društveno djelovanje. Realizacijom projekta želi se doprinijeti razvoju i usavršavanju znanja i vještina mladih ljudi, kao i njihovoj dodatnoj motivaciji za aktivno i odgovorno sudjelovanje u životu društvene zajednice.

Politička škola traje ukupno šest dana i predavanja će se održati u dva uzastopna produžena vikenda (od petka do nedjelje), a po završetku cijelog ciklusa slijedi dodjela certifikata učesnicim/icama.
Seminari ovogodišnje Političke škole održat će se prema sljedećem rasporedu:
– 20. – 22. juni 2013. godine (dolazak učesnika u četvrtak navečer)
– 27. – 29. juni 2013. godine (dolazak učesnika u četvrtak navečer)
Broj učesnika je ograničen na 35. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na e-mail adresu nermin.kujovic@fes.ba najkasnije do 08.06.2014.
Unutar aplikacionog formulara, koji možete preuzeti ovdje i na portalima www.fli.ba i www.fomsdp.ba, obavezno popunite polje motivaciono pismo, koje će imati presudnu ulogu u odabiru kandidata/kinja.

Učešće na Političkoj školi je potpuno besplatno. Troškove hrane i osvježenja, kao i smještaja za učesnike/ice koji ne dolaze iz Sarajeva snose organizatori. Troškove puta učesnici/ice snose sami.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.