Sarajevo

U znak podrške gradonačelnik Ivo Komšić popio kafu u Art kinu Kriterion

U znak podrške i osude napada na osoblje i posjetitelje Art kina Kriterion, gradonačelnik Sarajeva prof. dr. Ivo Komšić sa saradnicima popio je kafu u prostorijama Kriteriona.

Ovom gestom gradonačelnik Komšić je želio da istakne da ne možemo biti ravnodušni i da ne smijemo tolerirati nasilje i kršenje ljudskih prava i sloboda u Sarajevu kao glavnom gradu države Bosne i Hercegovine.

„Žao mi je što se ovo desilo. Ovaj napad je usmjeren protiv ljudskih, kulturnih i civilizacijskih vrijednosti, i slobode uopće. U konkretnom slučaju ovo je drski napad na mladost ovog grada i jednu instituciju koja svojim umjetničkim manifestacijama bogati kulturnu scenu grada Sarajeva“, istaknuo je gradonačelnik te izrazio svoje uvjerenje da ovaj bezumni čin neće zaustaviti aktiviste Kriteriona u organizaciji brojnih umjetničkih događaja.

Prof. Komšić apeluje na nadležne da u sklopu svojih ovlaštenja poduzmu najenergičnije mjere kako bi se počinioci primjereno kaznili.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.