U Žepču održana javna tribina „Država BiH i destruktvine ideologije“

U kino-Sali J.U.“Dom kulture“ Žepče održana je tradicionalna svečana sjednica OO SDP BiH Žepče, a u okviru koje je organizovana javna tribina:“Država BiH i destruktivne ideologije“.

Svečana sjednica je počela intoniranjem himne BiH u solo izvedbi Kanite Džinić.

Predsjednik OO SDP BiH Žepče, Elvis Botić je u 50 tačaka kroz video projekciju predstavio izvještaj o radu organizacije za tekuću 2021. godinu, a Muhamed Čolić informisao prisutne o radu kluba SDP-a u OV Žepče.

U Svečanom dijelu sjednice u ime građana/stanovnika općine Žepče uručene su zahvalnice „Srcem za Žepče“ sportskoj akademiji „Dino“ Žepče, Volonterima Crvenog križa, Pašić Vahdeti, istaknutoj radnici J.U.“Centar za socijalni rad Žepče i posthumno Vinku Šamarliću, Žepčaku i heroju odbrane države BiH.

Kao uvodničari na tribini su o aktuelnim političkim pitanjima i izazovima govorili Damir Mašić, šef kluba SDP BiH u PFBiH, Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP BiH.

U drugom dijelu javne tribine uvodničari su odgovarali na pitanja koja su im postavljena od strane prisutnih gostiju. Cjelokupni program je završio novogodišnjom i božićnom čestitkom te podjelom kalendara prisutnima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.