Husejnagić

U Zenici stanje i dalje složeno, vodostaj Bosne opada

Preduzimaju se mjere za pomoć najugroženijim bolesnicima u Kantonu zavisnim od hemodijalize, za njih šest iz Željeznog polja kod Žepča i pet iz Vareša, rekao je kantonalni premijer

SlikaU Zenici je usljed poplave stanje i dalje složeno, komunikacije su problematične, ali su u funkciji alternativni putevi iz pravca Sarajeva i Doboja.

Napukla su dva mosta u gradu.

-Jedino je optimistično što je nivo rijeke Bosne manji za oko pola metra u Zenici, a u Maglaju, najugroženijem gradu na području Zeničko-dobojskog kantona, za metar i trideset centimetara – rekao je Agenciji Fena kantonalni premijer Munib Husejnagić koji je danas krenuo u koloni u kojoj su i kamioni s hranom, vodom i drugim potrepštinama za stanovnike Maglaja.

Preduzimaju se mjere za pomoć najugroženijim bolesnicima u Kantonu zavisnim od hemodijalize, za njih šest iz Željeznog polja kod Žepča i pet iz Vareša, rekao je kantonalni premijer.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.