SDP BIH Travnik

U Travniku organizovano potpisivanje peticije „PROTIV ETNIČKIH PODJELA DJECE U JAJCU“.

Povodom diskriminirajućih i segregacijskih prijedloga o podijeli škole u Jajcu, Općinska organizacija SDP BiH Travnik, u znak podrške Općinskoj organizaciji SDP BiH Jajce i učenicima iz Jajca, danas je u Travniku organizovala potpisivanje peticije „PROTIV ETNIČKIH PODJELA DJECE U JAJCU“.

Peticijom se šalje jasna poruka kako je krajnje vrijeme da politika prestane koristiti našu djecu za međusobna potkusurivanja.

Na ovaj način apeliramo Skupštini SBK/KSB, izvršnoj vlasti, upravama škola, profesorima, kao i svim građanima, da podhitno sagledaju dugoročne posljedice koje bi podjela donijela, te da iskoriste sva stručna, znanstvena i politička postignuća u kreiranju rješenja kojim će sve strane biti zadovoljne.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.