U Sloveniji mladi socijaldemokrati iz regiona dogovorili zajedničku saradnju

Mladi forum Socijaldemokrata Slovenije bio je domaćin sastanka SD9 organizacije, koja okuplja mlade socijaldemokrate iz cijelog regiona.

Ispred Foruma mladih SDP BiH učesnici ovog sastanka bili su predsjednik Foruma mladih SDP BiH Damir Filipović i član Sekretarijata za međunarodnu saradnju Foruma mladih SDP BiH Adnan Sobo.

Na sastanku mlade socijaldemokrate regiona su napravili prvi korak ka zvaničnom početku rada SD9 organizacije. Usaglašeni su novi statut organizacije, dokumenti, radne grupe, te je dogovoreno da će SD9 formalno biti registrovan u Sloveniji.

Članice SD9 organizacije pored Foruma mladih SDP BiH su Mladi forum SD Slovenije, Demokratska omladina Srbije, Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine, Savjet mladih DPS-a Crne Gore, Forum mladih SDP Crne Gore, Forum mladih SDP Hrvatske, Socijaldemokratska omladina Makedonije i Socijaldemokratska omladina SDU Srbije.

Učesnici su imali priliku da budu gosti na kongresu Mladog foruma Socijaldemokrata Slovenije na kojem je izabrano novo rukovodstvo na čelu sa novim predsjednikom Andrejom Omerzelom.

Prisutnima na kongresu, ispred Foruma mladih SDP BiH, obratio se predsjednik Damir Filipović, koji je istaknuo važnost saradnje svih socijaldemokrata u regionu.

Na kraju kongresa potpisivanjem sporazuma ozvaničena je saradnja mladih socijaldemokrata iz regiona.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.