IN MEMORIAM

U Sarajevu sutra komemorativna sjednica povodom smrti Hasana Bećirovića

Komemorativna sjednica povodom smrti delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Hasana Bećirovića održat će se sutra, u 10.00 sati, u Velikoj sali Parlamentarne skupštine BiH.

Slika

Hasan Bećirović rođen je 7. aprila 1950. godine u Podgorju, Banovići a tokom radnog vijeka obavljao je niz odgovornih funkcija u brojnim privrednim kolektivima u Bosni i Hercegovini. Funkciju delegata u Domu naroda Bećirović je vršio u aktuelnom mandatnom razdoblju 2010. – 2014. godine a u ranijim mandatima obavljao je funkcije ministra energije, rudarstva i industrije u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine i poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.