U Sarajevo stigli minibusevi koje je naručio ministar Adnan Šteta

Sarajevsko preduzeće GRAS od danas je bogatije za devet potpuno novih minibusa koji će značajno unaprijediti minibuski saobraćaj u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Riječ je o minibusima čiju nabavku su krajem prošle godine ugovorili rezidentna predstavnica Razvojnog programa Ujedinjenih nacija UNDP BiH Steliana Nedera i tadašnji ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta.

Nova vozila su u skladu s okolišnim standardima, odnosno Euro 6 motorima, a bit će iskorištena kako bi se unaprijedio saobraćaj u padinskim dijelovima grada. Minibusi su koštali 1,5 milion KM od čega je UNDP donirao 100.000 KM, a ostalo su sredstva budžeta Vlade KS.

Uz pristigle minibuseve su se uslikali i predstavnici trenutne vlasti u Kantonu Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu