FOM SDP BiH Zavidovići

U prostorijama SDP BiH Zavidovići održan čas historije

U sklopu obilježavanja Dana nezavisnosti, u prostorijama Socijaldemokratske partije, prisutnima je održan čas historije, a najbolje priče na temu “Domovini na dar” su nagrađene pismenim priznanjima i novčanim nagradama.

Nakon tradicionalnog polaganja cvijeća na Spomen obilježja te učenja Fatihe i odavanjem počasti žrtvama, u prostorijama Socijaldemokratske partije u Zavidovićima, održan je čas historije, a nakon toga uručene nagrade za najbolje kandidate koji su pisali kratke priče na temu “Domovini na dar”.

Najdan Starčević, profesor historije, prisutnima je održao kraći čas historije, naglasivši važnost prvog marta.

Prisutnima se obratio i Elvir Karajbić, predsjednik SDP-a Zavidovići, istakavši kako mu najveće zadovoljstvo pričinjava veliki broj mladih ljudi koji je danas bio prisutan.

– Ono što mene danas najviše raduje jeste da je ovdje puno mladih ljudi. Sa nacionalizmom nećemo stići nigdje.  Naša, vrlo referentna komisija,  je evaluirala i u zapečaćene koverte stavila određene ljude na čelu sa profesorom Draganom Šimšićem, profesoricom Almom Bošnjaković i Jasminom Hasićem koji su vaše radove ocijenili  i izabrali tri najbolja rada – istakao je on.

Haris Hodžić, predsjednik Foruma mladih SDP Zavidovići, pobjednicima je uručio pismena priznanja i novčane nagrade.

Najbolji rad na temu “Domovini na dar” proglašen je rad Amara Buljubašića, drugo mjesto pripalo je Ernadu Latifoviću, a treće mjesto Diani Starčević.

Osim pismenih priznanja, pobjednicima su uručene i novčane nagrade.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.