GO SDP Visoko

U prisustvu predsjednika SDP-a Nermina Nikšića visočkom SDP-u pristupili bivši članovi Gradskog odbora Platforme za progres

U prisustvu predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića i predsjednika KO SDP BiH ZDK Mirsada Mahmutagića, visočkom SDP-u su pristupili bivši predsjednik Gradskog odbora Platforme za progres Edib Gojak, te bivši članovi Gradskog odbora.

Nakon ovog čina očekujemo da će u narednom periodu i većina članova Platforme za progres pratiti svoj Gradski odbor i pristupiti SDP-u. Sa novim članovima i rukovodstvom partije smo razgovarali o političkim odnosima u Visokom, širenju naše organizacije i strategiji za predstojeće lokalne izbore.

SDP Visoko je široka politička organizacija u koju su dobrodošli svi naši sugrađani socijaldemokratskih uvjerenja i koji žele graditi drugačije, progresivnije i bolje Visoko!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu