U Olovu prezentiran Izborni program Plan 10

U prepunoj sali Općinskog Vijeća Olovo održana je javna tribina OO SDP BiH Olovo na temu aktuelne političke situacije u Bosni i Hercegovini.

S osvrtom na goruća pitanja o stanju mladih, pitanja boraca, zdravstva, zakona o PIO-u, te trenutačnog stanja na političkoj sceni, govorili su: Senaid Begić, predsjednik KO SDP BiH ZDK i zastupnik u Skupštini ZDK, Elvir Karajbić, šef Kluba zastupnika SDP BiH u PD PF BiH i Amil Buljubašić, delegat SDP BiH u DN PFBiH.

“SDP BiH se smatra alternativom trenutnog stanja u BiH”- istakao je predsjednik OO SDP BiH Olovo, Amir Halilović.

Kroz retoričku sesiju tribine predstavljen je i Plan 10 SDP BiH, kojim je najavljena borba za rješavanje gorućih problema u Bosni i Hercegovini. Realizacijom „Plana 10“ SDP BiH daje nadu građanima da je moguće u BiH praviti državu u interesu svih građana, državu u kojoj ima mjesta za sve nas.

Ovo je prva u nizu javnih tribina koju će u periodu do izbora organizovati OO SDP BiH Olovo, sa namjerom da izborni program SDP BiH „Plan 10“ dođe do svakog građanina općine Olovo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu