U organizaciji KO Foruma mladih Sarajevo

U nedjelju, 18. oktobra, održava se turnir u malom fudbalu – Crveni kup 2015

Turnir u malom fudbalu ove godine, po prvi put, organizuje Kantonalni odbor Foruma mladih Sarajevo u saradnji sa opštinskim organizacijama i FOM SDP BiH Novo Sarajevo. Na turniru koji nosi naziv “Crveni kup 2015” će sudjelovati osam ekipa. Žrijebom ekipa, sve pripreme za turnir su završene. Zahvaljujemo se svim članovima i članicama na pomoći pri organizaciji turnira i svim donatorima koji su ga finsnansijski podržali.

Ideja turnira je da se u takmičarskom ambijentu okupe svi članovi sa pordučja Kantona Sarajevo i da daju svoj doprinos ekipi bilo kroz igru ili temperamentnim navijanjem. Na ovaj način KO FOM Sarajevo će promovirati korisne strane sporta, a to su timski duh, tolerancija i zdrav način života.

“Crveni kup 2015” će se održati u sportskom centru “UNA”, u nedjelju 18. oktobra sa početkom u 9 sati. Žrijebom, koji je održan uz prisustvo predstavnika svake ekipe određen je slijedeći raspored ekipa po grupama:

Grupa A:

SDP BiH Stari Grad

SDP BiH Novo Sarajevo

SDP BiH Centar

SDP BiH

Grupa B:

SDP BiH Vogošća

SDP BiH Ilijaš

SDP BiH Novi Grad

SDP BiH Ilidža

Ekipe će se u fer i sportskom nadmetanju takmičiti će se za trofej pobjednika. Po dvije najbolje plasirane ekipe iz grupne faze, igraju polufinalne utakmice. Uz profesionalno suđenje, te dobru organizaciju, vjerujemo da će nadolazeća sportska manifestacija ispuniti svoj cilj. Pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu kako bi se družili i bodrili svoju ekipu.

Nadamo se da će “Crveni kup” postati tradicionalna manifestacija i da će ubuduće biti međukantonalnog karaktera.

Napominjemo igrače prijavljenih ekipa da su dužni doći na turnir u 8:30, kako bi mogli početi u planirano vrijeme.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.