Kandidati SDP BiH Grada Bihaća

U nedjeljnom druženju sa stanovnicima Pokoja

Kandidati SDP-a predvođeni nositeljicom liste dr.sci. Fatkom Kulenović i kandidatom za gradonačelnika Bihaća, Hajrudinom dr. Havićem družili su se tokom dana sa mještanima Pokoja. Više no srdačan i topao susret sa građanima, koji su dobrodošlicom dočekali kandidate, potvrdili su da SDP opravdano računa na podršku Pokojčana. Tokom susreta sa dr. Havićem, brojni stanovnici su kazali da vjeruju u pobjedu SDP-a na lokalnim izborima. Tema razgovora bili su bitniji problemi, posebno oni u  infrastrukturi, a kao najzabrinjavajući istaknut je odlazak većeg broja Pokojčana na rad u zemlje EU.  Posljedica sistematskog poratnog uništavanja bihaćkih tvornica rezultirala je sve većim brojem kuća u kojima ne živi niko, zaključak je mještana, što je bolna stvarnost koju žele promijeniti. U tom pogledu put je otežan, ali, Bihać će podići svoju privredu, baš kao što korak po korak podiže poljoprivredu i turizam kao svoje razvojne šanse, istaknuo je dr. Havić tokom susreta sa Pokojčanima koji su upravo nezaposlenost i odlazak produktivnog stanovništva označili najvećim izazovima za buduću gradsku vlast.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.