Svečanost povodom prijema novih članova

U Lukavcu potpisano 200 novih pristupnica SDP-u

U mjestu Poljice u Općini Lukavac pristupnicu Socijaldemokratskoj partiji BiH potpisalo je 200 novih članova, čime je ova sredina još jednom pkazala veliku i nedvojbenu podršku SDP BiH.

Predsjednik Kantonalne organizacije SDP Tuzla Enver Bijedić istaknuo je da ovaj čin upravo poziv svim građanima Bosne i Hercegovine, svim patriotima koji žele promjene u našem društvu.

„ Vrijeme je da srušimo ovu nesposobnu vlast i da na sljedećim opštim izborima pobijedimo i formiramo vlast, koja će biti u službi naroda. Vlast koja će pomoći socijalno ugroženim grupama, kao što su penzioneri, rudari, nezaposleni i mladi školovani ljudi koji masovno napuštaju BiH“, naveo je Bijedić.

Podrška je iskazana i načelniku Lukavca Edinu Deliću koji je ovom prilikom naveo da je često pominjanje „opoziva“ načelnika dalo novu dimenziju Općini Lukavac. Načelnik Općine Lukavac zahvalio se na saradnji i ostalim strankama ljevice koji podržavaju njegov rad.

Vijećnik u Općinskom vijeću Lukavac Sulejman Brkić izrazio je veliku zahvalnost brojnim gostima, ali i pomoćnicima na velikom projektu za Poljice, koji se bazira na uređenju velike sale Doma kulture upravo u Poljicu. Predsjednik KO SDP TK, Enver Bijedić, ovom prilikom također je istaknuo važnost Sulejmana Brkića za društvo i zajednicu u Poljicama i naglasio da je ovo rezultat i kontinuiranog rada na terenu novog predsjednika Općinske organizacije SDP-a Lukavac Edina Delića.

Pristupnice Socijaldemokratskoj partiji podijelili su predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla Enver Bijedić i načelnik Općine Lukavac dr.Edin Delić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.