Vojin Mijatović

U Kostajnici se okupio stari “patriotski blok” SNSD, NDP, Ujedinjena Srpska i SDA!

Da je veliki patriotizam srpske, bošnjačke i hrvatske reprezentacije samo paravan za pljačku naroda danas su u Kostajnici u Republici Srpskoj dokazali opštinski odbori SNSD-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i SDA.

Izlaze zajedno na lokalne izbore sa kandidatom za načelnika. Deluje prosto neverovatno da zajednički kandidat za načelnika ne smeta ni Dodiku ni Stevandiću, ni Čaviću ni Izetbegoviću. Ne smeta ni huškač Stevandić, ni Dodik Izetbegoviću, a ni obratno! Izgleda je baš taj kandidat most povezivanja ove stare “patriotske koalicije” koja često uzima za pravo drugima da drži slovo o patriotizmu.

Potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović je postavio i pitanja šefovima koalicije: Milorade, ko je sada izdajnik kada sa Bakirom potpisuješ? Stevandiću, valjda je i Bakir onaj Bošnjak iz tvog spota – ili je neki drugi? Čaviću ti možes sve sa svima, tebi svakako ništa ne smeta. Bakire, Dodik i Stevandić su ti sad opet prihvatljivi ili ćemo i za ovu tvoju nanovo učvršćenu ljubav sa njima mi u SDP-u biti krivi?

I dok ponovo budete glasali za vaše srpske, bošnjačke, hrvatske reprezentacije znajte da vam je novčanik prazan, a vaši selektori reprezentacija sarađuju od Jadrana do Save, od Drine do Une.

Da sve prođe kako treba uživo je pratila Željka Cvijanović. Okupljanje za Srpsku kako zvuči slogan SNSD-a – Dodik, Bakir, Stevandić i Čavić!


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu