Općinski načelnik Nedžad Zukanović dao podršku ovom projektu

U Ključu se počinje graditi bazen sa restoranom i tematskim prostorom “CITY BEACH”

Danas su na području općine Ključ boravili investitori iz Švicarske, a naši ključani Ljutić Jasmin i Ljutić Emsud koji su se odlučili da na području našeg grada izgrade turistički kompleks s bazenom otvorenog tipa odnosno s restoranom i tematskim prostorom “CITY BEACH”.

Ovaj kompleks će biti smješten u Rudenicama uz sami magistralni put M5 s jedne strane, te rijeke Sane s druge strane. Podršku ovom projektu je svesrdno dao Općinski načelnik Nedžad Zukanović, koji je napomenuo da je o ovom projektu s investitorima razgovarano već duže vrijeme, te da mu je posebno drago što su investitori pripremili i u općinu dostavili idejno rješenje projekta, nakon čega su izdati svi neophodni dokumenti za gradnju od strane općine Ključ. Sami investitori su iskazali svoju zahvalnost načelniku Zukanoviću, te su naveli da im je posebno drago kako svom rodnom kraju mogu ponuditi jedan lijep i reprezentativan turistički objekt koji će Ključ krasiti pored svih prirodnih i kulturno-historijskih ljepota koje Ključ posjeduje. Idejno rješenje je urađeno od strane studija za arhitekturu “Bojan Šipkarhitekta” – Bojan Šipka, d.i.a.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.