U Gradišci formirana Opštinska organizacija SDP-a sa najmlađim rukovodstvom

Nakon što je prije mjesec dana održan skup na kome je predstavljeno povjereništvo Opštinske organizacije SDP BiH Gradiška, večeras je u ovom gradu održana i Izborno-izvještajna skupština ove organizacije.

U prepunoj sali Doma kulture, uz prisustvo predsjednika SDP BiH Nermina Nikšića, potpredsjednika SDP BiH Vojina Mijatovića i šefa Kluba SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine Saše Magazinovića, za predsjednika OO SDP BiH Gradiška izabran je dvadesetpetogodišnji Armin Hamzić.

Za članove gradske organizacije SDP BiH Gradiška izabrani su Elvir Lović, Denisa Delić, Adnan Bahtjarević, Vedran Vučetić, Amir Fajković, Dražen Marjanović, Jasmin Šepić i Haris Šabić.

Time je SDP BiH Gradiška večeras postala organizacija SDP-a sa najmlađim rukovodstvom u Bosni i Hercegovine i na to smo jako ponosni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.