SKOK

Tuzlanska nova snaga ljevice

Program edukacije Socijaldemokratski otvoreni kurs jučer u Tuzli okupio je veliki broj mladih ljudi koji su slušali i promišljali o vrijednostima socijaldemokratije, njenom historijatu i ulozi u bosanskohercegovačkom društvu danas.

Radionica koju su vodili Amela Kišić i Mujo Muratović pokazala je zašto je Tuzla grad u kome socijaldemokratija živi godinama i koju građani i građanke Tuzle njeguju, i da vrijednosti slobode, jednakosti i solidarnosti nisu deklarativne nego stvarne.

Kroz komparacije sistema zemalja Evropske unije i Bosne i Hercegovine, pokreta u svijetu koji su mijenjali društvo, zaključeno je da trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini treba upravo jedna nova injekcija ideje među mladima, motivacije i želje da društvo evoluira u bolje i solidarnije.

Tuzla, otvoreni slobodarski grad i njeni mladi su još jedna generacija koja je dokaz da prave vrijednosti traju!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.