Posjeta Haznedara

Turska će nastaviti pomagati BiH, naša srca su s vama

On je u društvu Zlatka Lagumdžije, ministra vanjskih poslova BiH, Nermina Nikšića, premijera FBiH i načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića obišao područja od Tuzle do Doboja

Slika

Predsjednik Općine Bešiktaš iz Istanbula Murat Haznedar danas je u obilasku predjela BiH pogođenih poplavama i klizištima, piše novinska agencija Patria. On je u društvu Zlatka Lagumdžije, ministra vanjskih poslova BiH, Nermina Nikšića, premijera FBiH i načelnika Općine Tuzla Jasmina Imamovića obišao područja od Tuzle do Doboja.

Haznedar je u posjetu Općini Tuzla došao sa delegacijom privrednika i donio je određene količine humanitarne pomoći za građane ugrožene poplavama i klizištima. Prije polaska ka ugroženim područjima Hazneder je odao počast ubijenoj omladini na Tuzlanskoj kapiji.

Inače, na svom Twitter profilu objavio je mnoge fotografije s različitih mjesta, ali je i poručio da Turska misli na BiH i da će pomoći.

– BiH će nastaviti dobijati pomoć iz Turske. Naša srca su sa vama – napisao je Haznedar.

Unija turskih mediteranskih općina (MBB) odlučila je da ugroženim područjima u Bosni i Hercegovini pomogne tako što je odredila turske gradove i općine koji su zaduženi za 15 ugroženih mjesta u BiH. Prema tom rasporedu, istanbulska općina Bešiktaš, zajedno sa općinama Bagcilar i Uskudar, zadužena je za pomoć Tuzli.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.