Trojka: SDA-u povratnici i Srebrenica služe samo za političku trgovinu i ličnu zaradu

Povodom posljednjih prljavih predizbornih napada na najistaknutije kadrove Trojke, u koju svrhu se zloupotrebljava i genocid, ovim putem želimo razjasniti odgovor na sljedeće pitanje: Šta su SDA-u povratnici i Srebrenica?

SDA-u je Srebrenica Srebrena malina – biznis. To je biznis registrovan u Srebrenici kako bi se na patnji i saosjećanju za žrtve genocida ukrali novci namijenjeni drugim žrtvama, žrtvama pandemije Covid-19.

SDA-u je Srebrenica mjesto trgovine najsvetijim. Prodali su i reviziju presude za genocid, i još požurili u Srbiju da o tome izvjeste “poslovnog partnera” Vučića.

SDA-u su povratnici prilika za brzu zaradu. Sjećamo se kako je nana Fata Orlović javno rekla da joj je potpredsjednik SDA tražio od nane Fate Orlović da ostavi crkvu, nudio joj mito, da uzmu i podijele novac ako pristane na ostanak crkve u njenom dvorištu!

SDA-u su povratnici šansa za preprodaju bolesnih junica od još bolesnijih političara.

SDA-u je bitan 9. januar, jer su više puta glasali za budžet entiteta RS sa predviđenim sredstvima za slavljenje ovog praznika zločina i genocida.

SDA je “pomogla” da se u Srebrenici zatvore dvije velike firme koje su zapošljavale povratnike, a Trojka s partnerima je u KS usvojila zakon koji podržava privrednike koji zapošljavaju povratnike.

SDA-u je Srebrenica bitna do izbora, a onda poslije izbora: koalicija sa SNSD.

SDA-u je toliko stalo do povratnika i Srebrenice da su glasali za izbor negatora genocida u Dom naroda BiH. Izabrali su Dušanku Majkić kako bi SNSD-u dali punu kontrolu nad klubom Srba, ali i Domom naroda, da mogu nesmetano blokirati sve zakone kojim se podržavaju žrtve, a kažnjava veličanje genocida.

Toliko su im negatori genocida prirasli srcu da su i u Domu naroda FBiH glasali za SNSD-ovog Dragu Puzigaću za potpredsjednika Doma, umjesto Zlatnog ljiljana Slaviše Šućura. Taj isti Puzigaća je blokirao usvajanje zakona koji bi deblokirao vlast u FBiH.

Zato, uzalud vam trud politički manipulatori, koji zloupotrebljavate čistotu vjere i svetost žrtava za vaše nečasne poslove. Vaše licemjerje ne može sakriti ni hiljadu namaza u prvom safu. Vrijeme je da odete, a da dođu oni koji se iskreno bore za narod, a ne za svoje lopovluke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.