U Mjesnoj zajednici Bjelave

Tribina SDP-a u Srebreniku

U okviru predizborne kampanje za lokalne izbore 02.10.2016.godine, SDP je 07.09.2016.godine održao javnu tribinu u mjesnoj zajednici Bjelave gdje su se predstavili kandidati SDP-a za Načelnika i za Vijeće općine Srebrenik.

Prisutnima su se obratili sljedeći kandidati:

-Nosilac liste za Vijeće općine Srebrenik ispred SDP-a, prim.dr Ziher Suljić, kandidati za Vijeće ispred SDP-a, a na kraju se je obratio i kandidat za Načelnika općine Srebrenik,Mirza Kešetović,dipl.ekonomista.

Kandidati su naglasili da je od izuzetne važnosti da što veći broj građana izađe na izbore 02. oktobra i da glasaju za kandidate SDP-a ,jer SDP ima najbolji program,koji je baziran na rješavanju postojeće krize u Opštini. te stvaranju boljih uslova za život građana.Kandidat za Načelnika se je posebno osvrnuo na infrastrukturne probleme građana u Bjelavama,naglasio da su Bjelave bile zapostavljene od općinske vlasti u proteklom periodu, te da je došlo vrijeme da se to promijeni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.