GO SDP BiH Bihać

Tribina povodom Dana borbe protiv korupcije i Dana ljudskih prava

Povodom obilježavanja Dana ljudskih prava i Dana borbe protiv korupcije, Gradska organizacija SDP BiH Bihać je u svojim prostorijama organizirala javnu tribinu u kojem su izlagači ispred organizacija Socijaldemokratske partije iznijeli goruće tačke socijalno-ekonomskog sistema Bosne i Hercegovine. Navedeni su ključni problemi društva koji ugrožavaju svaku poru ljudskoga prava, te je naglašeno da se svi mi moramo boriti protiv ove rak-rane bosanskoga društva. Građani i učesnici otvorene tribine imali su priliku da razmjene svoja mišljenja i daju prijedloge SDP-ovim predstavnicima u vlasti koji su naglasili da će biti uvijek na raspolaganju za bilo kakav vid sugestije ili prijedloga u daljenjem djelovanju.