GO SDP BiH Bihać

Tribina povodom Dana borbe protiv korupcije i Dana ljudskih prava

Povodom obilježavanja Dana ljudskih prava i Dana borbe protiv korupcije, Gradska organizacija SDP BiH Bihać je u svojim prostorijama organizirala javnu tribinu u kojem su izlagači ispred organizacija Socijaldemokratske partije iznijeli goruće tačke socijalno-ekonomskog sistema Bosne i Hercegovine. Navedeni su ključni problemi društva koji ugrožavaju svaku poru ljudskoga prava, te je naglašeno da se svi mi moramo boriti protiv ove rak-rane bosanskoga društva. Građani i učesnici otvorene tribine imali su priliku da razmjene svoja mišljenja i daju prijedloge SDP-ovim predstavnicima u vlasti koji su naglasili da će biti uvijek na raspolaganju za bilo kakav vid sugestije ili prijedloga u daljenjem djelovanju.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.