Tribina: Etnofašizam kao “garant” ljudskih prava i sloboda u BiH

Poštovani,

Nakon što smo na rođendan grada Zenice 20.03.organizirali Javnu tribinu “BiH u kandžama globalizacijskih procesa”, na kojoj je gost predavač bio uvaženi profesor dr.Besim Spahić,ovaj put u Zenicu kao goste predavače predstavljamo dva ponajbolja bosanskohercegovačka politička analitičara,akademika Slavo Kukić  i dr Esad Bajtal!  Tema je više nego aktuelna za današnje vrijeme i političke procese u BiH– Etnofašizam kao “garant” ljudskih prava i sloboda u BiH !


KO SDP BiH ZDK i GO SDP BiH Zenica pozivaju građane Zenice i ZDK,članove i simpatizere SDP BiH da svojim prisustvom uveličaju i daju doprinos ovoj Javnoj tribini !  Ponedjeljak, 22.05.2017.godine,  velika sala SDP Zenica ,Masarykova 48.


Dobrodošli !!!

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.