Gradiška

Trening trenera za obuku aktivista/posmatrača

Učesnici treninga su dovoljno obučeni za rad sa aktivistima i posmatračima, pa će u narednom periodu imati priliku da to pokažu održavajući treninge u svojim Opštinskim organizacijama SDP BiH

Slika

U Gradišci je  03. 07. 2014. godine održan Trening trenera za obuku aktivista/posmatrača iz Regionalne organizacije SDP BiH Gradiška.

Treningu su prisustvovali članovi/aktivisti iz Opštinskih organizacija SDP BiH Gradiška, Prnjavor i Srbac. Stručnu podršku treningu su pružili Forum lijeve inicijative iz Sarajeva i Međunarodni centar Olof Palme sa trenerima Jelenom Pekić i Predragom Puharićem.

Učesnici treninga su dovoljno obučeni za rad sa aktivistima i posmatračima, pa će u narednom periodu imati priliku da to pokažu održavajući treninge u svojim Opštinskim organizacijama SDP BiH.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.