Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić

Treba smijeniti kompletno Vijeće ministara BiH

Nakon višesatne i iscrpne rasprave o trećoj tački dnevnog reda, o smjeni ministra odbrane Sifeta Podžića sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, zastupnik HDZ-a Nikola Lovrinović tražio je pauzu od pola sata u ime Kluba, te tražio da se tačka ili odloži na narednu sjednicu ili da se preimenuje u kompletnu smjenu Vijeća ministara.

Nermin Nikšić, zastupnik SDP-a BiH istakao je da je potrebno insistirati na kompletnoj smjeni Vijeća ministara.

– Prvo je iz Vijeća ministara otišao gospodin Radončić, čovjek koji je u tom periodu nosio aktivnosti Vijeća. Nakon toga ste pokušali smijeniti ministra Košarca koji je jedan od rijetkih ministara koji u ovim okolnostima pokušava raditi svoj posao, evo danas imamo prijedlog za ministra odbrane. Mislim da mu ne bi ni smetala smjena, jer pokuašva koliko toliko raditi u ovom sazivu – rekao je Nikšić.

avaz.ba

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.