Tražimo oštru kaznu zbog napada na povratnike u Vlasenici

Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine, povodom posljednjih napada na povratnike Bošnjake u Vlasenici, traži od policijskih i pravosudnih organa hitnu reakciju i najstrožije kazne za počinioce.

Ne možemo, a da ne dovedemo u direktnu vezu retrogradnu i nacionalističku politiku vlasti iz RS sa ovim učestalim napadima na povratnike, upravo u tom entitetu.

Nažalost, to se uglavnom dešava upravo u onim sredinama gdje su početkom 90-tih i počinjeni najstrašniji zločini uključujući i genocid.

Vlasti u ovom bh entitetu konačno trebaju početi raditi svoj posao i najstrožije kažnjavati ove nasilnike, ali je također podjednako važno da svojim djelovanjem rade na stvaranju ambijenta u kojem se ovakve i slične stvari više ne bi dešavale.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.