OO SDP BIH Ilidža

Tradicionalno obilježena godišnjica smrti Džemala Bijedića

Na današnji dan prije 40 godina, u avionskoj nesreći kod Kreševa poginuo je Džemal Bijedić, jedan od najistaknutijih bh. političara 20. stoljeća, diplomata, tadašnji predsjednik Saveznog izvršnog vijeća. Tim povodom danas buket cvijeća položila je delegacija Opštinske organizacije Socijaldemokratske partije BiH Ilidža.

Dok je obnašao značajne funkcije, a posebno u periodu kada je bio predsjednik Saveznog izvršnog vijeća, Bosna i Hercegovina potpunosti je bila afirmirana kao ravnopravan faktor u svemu onome što se događalo u Jugoslaviji. BiH je u tom periodu bilježila uspjehe u svom razvoju i to je bio period njenog prosperiteta ili jedna faza preporoda koji je doživjela od 1945. godine. Nažalost, sve se to sunovratilo u proteklih 20 godina. Aktuelna oligarhija nastavlja uništavati sve što je dobro, prosperitetno, nastavlja uništavati i razgrađivati državu koja je mukotrpno izgrađena ZAVNOBIH-om.
Stoga želimo istaći kako je za BiH važno gajiti vrijednosti i nasljedstvo koje nam je Džemal Bijedić ostavio iza sebe i na temelju toga graditi zdravu i prosperitetnu budućnost naše domovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.