Irfan Čengić

Tomislav Nikolić nek se posveti pečenju rakije, BiH je nedjeljiva

Komentarišući izjavu Tomislava Nikolića Irfan Čengić, generalni sekretar Socijaldemokratske partije BiH, istaknuo je da je Nikolić politički istrošena ličnost, koja je mandat potrošila na gafove i pokazala neposjedovanje elementarnog znanja.

„Očito je da mu politika ne ide od ruke i takva persona, ismijana i u Srbiji odakle dolazi, nije vrijedna pažnje. Nikoliću bi pametnije bilo da se posveti pečenju rakije, jer samo to zna da radi u životu. Bosna i Hercegovina je nedjeljiva, međunarodno priznata suverena država. Nema nikakvog razlaza u BiH, niti mirnog, niti nasilnog.

Svaka priča o ukidanjima ili otcjepljenjima je samo predizborni ping-pong Izetbegovića i Dodika. Niti je ugrožena država, niti su ugroženi entiteti, niti su ugroženi narodi. Ovdje su ugroženi samo gladni, obespravljeni, izvarani i izigrani ljudi kojima se ovakvim personama pokušavaju dodatno zamazati oči, dok im izvlače novčanike iz džepova”, poručio je Čengić, koji je dodao kako se troše milioni KM na besmislene proslave, a stotine djece u RS nemaju novca za liječenje i hiljade mladih napušta taj entitet.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.