Nikšić

Tihić je gradio BiH

Bosna i Hercegovina izgubila je svog velikog prijatelja, a Bosanci i Hercegovci političara vrijednog poštovanja. Sulejman Tihić je gradio Bosnu i Hercegovinu koju svi njeni građani, bez obzira na narodnost, vjeru i politička ubjeđenja, mogu nazivati domovinom.

Slika

Povodom smrti Sulejmana Tihića, njegovoj porodici i Stranci demokratske akcije (SDA) telegram saučešća uputio je premijer Federacije BiH Nermin Nikšić uime Vlade Federacije BiH i u svoje lično.
 
– Bosna i Hercegovina izgubila je svog velikog prijatelja, a Bosanci i Hercegovci političara vrijednog poštovanja. Sulejman Tihić je gradio Bosnu i Hercegovinu koju svi njeni građani, bez obzira na narodnost, vjeru i politička ubjeđenja, mogu nazivati domovinom. U tome ga nije mogla pokolebati čak ni golgota koju je proživio u ratnim logorima. Izražavam najdublje saučešće porodici Tihić i Stranci demokratske akcije. I jedni i drugi mogu biti ponosni na Sulejmana Tihića – navodi se u saučešću premijera FBiH Nermina Nikšića, saopćio je Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.