OO SDP Tešanj

Tešanj i dalje bez odgovarajućeg grijanja – tražimo odgovornost nadležnih

Ostajući dosljedni dosadašnjoj praksi da osluškujemo“ glas naroda, a istinski razumijevajući sve nedaće i patnje korisnika grijanja JP Toplana Tešanj, Klub vijećnika SDP BiH Tešanj je za sljedeću sjednicu Općinskog vijeća Tešanj, na dnevni red delegirao i tačku: “Informacija o stanju snabdijevanja toplotnom energijom u sezoni 2021/2022”.

Iako se naš Klub vijećnika dobro pripremio za raspravu i argumentovan nastup po ovoj problematici, bili bi ipak veoma zahvalni svakom našem građaninu neopterećenom u smislu ideološkog i stranačkog opredjeljenja, koji bi nam tokom ove sedmice dostavio svoje sugestije, primjedbe i prijedloge, sve da bi, uvažavajući i vaše sugestije, u krajnosti stigli do zajedničkog i željenog cilja: da se što hitnije iznađe rješenje za kvalitetno grijanje te da nam se ovakva situacija nikada više ne ponovi pa čak ni pod onom izlikom: „Desila se izvanredna situacija“!

Prijedloge možete dostavljati putem naše fb stranice, kroz inbox ili u komentarima, kao i direktno u kacalariju SDP BiH, smještenu u prizemlju Doma kulture u Tešnju. Lično su vam na usluzi i vijećnici SDP BiH Tešanj: Enes Hodžić, Danijel Pašić, Boban Kršić, Elvir Pilav i Besim Besko Smailbegović.

Zajedno smo najjači!