OO SDP Tešanj

Tešanj i dalje bez odgovarajućeg grijanja – tražimo odgovornost nadležnih

Ostajući dosljedni dosadašnjoj praksi da osluškujemo“ glas naroda, a istinski razumijevajući sve nedaće i patnje korisnika grijanja JP Toplana Tešanj, Klub vijećnika SDP BiH Tešanj je za sljedeću sjednicu Općinskog vijeća Tešanj, na dnevni red delegirao i tačku: “Informacija o stanju snabdijevanja toplotnom energijom u sezoni 2021/2022”.

Iako se naš Klub vijećnika dobro pripremio za raspravu i argumentovan nastup po ovoj problematici, bili bi ipak veoma zahvalni svakom našem građaninu neopterećenom u smislu ideološkog i stranačkog opredjeljenja, koji bi nam tokom ove sedmice dostavio svoje sugestije, primjedbe i prijedloge, sve da bi, uvažavajući i vaše sugestije, u krajnosti stigli do zajedničkog i željenog cilja: da se što hitnije iznađe rješenje za kvalitetno grijanje te da nam se ovakva situacija nikada više ne ponovi pa čak ni pod onom izlikom: „Desila se izvanredna situacija“!

Prijedloge možete dostavljati putem naše fb stranice, kroz inbox ili u komentarima, kao i direktno u kacalariju SDP BiH, smještenu u prizemlju Doma kulture u Tešnju. Lično su vam na usluzi i vijećnici SDP BiH Tešanj: Enes Hodžić, Danijel Pašić, Boban Kršić, Elvir Pilav i Besim Besko Smailbegović.

Zajedno smo najjači!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.