Miro Lazović

Temelji države ugroženi perfidnom politikom Beograda, a bh. političari se zabavili o sebi

Potpredsjednik SDP-a Miro Lazović reagovao je na informaciju da bi djeca u Srbiji i Republici Srpskoj mogla nastavu pohađati po istom nastavnom planu i programu.

– U tišini i bez ikakvog odjeka u medijima se provukla vijest da će đaci osnovci iz RS i đaci osnovci iz Srbije nastavu pohađati po istom nastavnom programu. Fiziku i hemiju mogu, ali šta je sa geografijom i istorijom.

Hoće li za đake osnovce iz RS glavni grad biti Beograd ili Sarajevo. Hoće li se naša bosanska djeca educirati relevantnim istorijskim činjenicama ili trovati istorijskim falsifikatima gubeći vezu sa svojom državom – pita se Lazović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.