FOM Tuzla

Tematska rasprava o dokumentima FOM SDP BiH

Domaćin rasprave bila je Gradska organizacija FOM SDP Tuzla, a raspravi su prisustvovali generalni sekretar FOM SDP BiH Aldi Halilović, dragarice i drugovi iz FOM GO SDP Tuzla, zatim FOM SDP Kalesija, FOM SDP Lukavac, FOM SDP Živinice, FOM SDP Sarajevo i FOM SDP Brčko distrikta.

Slika

U Ateljeu Ismet Mujezinović održana je tematska sjednica/rasprava na temu ‘Izmjene i dopune odluke o unutrašnjem organizovanju FOM SDP BiH i Programa FOM SDP BiH’. Domaćin rasprave bila je Gradska organizacija FOM SDP Tuzla, a raspravi su prisustvovali generalni sekretar FOM SDP BiH Aldi Halilović, dragarice i drugovi iz FOM GO SDP Tuzla, zatim FOM SDP Kalesija, FOM SDP Lukavac, FOM SDP Živinice, FOM SDP Sarajevo i FOM SDP Brčko distrikta.

Navedena javna rasprava ima za cilj uključivanje što većeg broja članova Foruma mladih SDP BiH u proces izmjena i dopuna Odluke i Programa, a sve u pravcu dodatne demokratizacije procesa izbora i odlučivanja u Forumu mladih SDP BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.