Sarajevo

Telegram saučešća dr. Denisa Bećirovića porodici Tihić i rukovodstvu SDA

Sa tugom sam primio vijest o smrti našeg kolege Sulejmana Tihića i izražavam najiskrenije saučešće njegovoj porodici, rodbini i prijateljima

Slika

Prvi zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Bećirović uputio je, povodom smrti zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH i predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejmana Tihića, telegrame saučešća porodici i rukovodstvu SDA.

– Sa tugom sam primio vijest o smrti našeg kolege Sulejmana Tihića i izražavam najiskrenije saučešće njegovoj porodici, rodbini i prijateljima.

Gospodin Sulejman Tihić bio je političar kompromisa i pomirenja i iznad svega human čovjek, u šta sam se, radeći s njim tokom proteklih godina u rukovodstvu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, mnogo puta uvjerio.

Neka je vječni rahmet njegovoj duši. – navodi se u telegramu saučešća dr. Denisa Bećirovića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.