Svjetski Dan učitelja

Danas, 5.oktobra, obilježava se Svjetski dan prosvjetnih radnika kada je prilika da vam zahvalimo na vašem trudu, požrtvovanosti i strpljenju koje ulažete u našu djecu da bi dobili sigurniju i ljepšu budućnost. Vaša uloga u njihovim i našim životima je izuzetno važna, baš kao što je i vaša uloga u društvu neprocjenjiva.

Mi iz SDP BiH smo u potpunosti svjesni i položaja koji imate trenutno u društvu, nedovoljnih primanja, neuređenih radnih odnosa, loših uslova u školama i razredima i mnogih drugih problema sa kojima se svakodnevno susrećete. Ovo je razlog zašto je veliki dio našeg Izbornog programa upravo posvjećen obrazovanju i ulaganju u budućnost Bosne i Hercegovine, koja počiva na položaju prosvjetnih radnika i zajedno s vama i sindikatima obrazovanja na svim nivoima možemo uraditi mnogo na poboljšanju vaših uslova rada i budućnosti naše djece nakon 7.oktobra. Ovo je zemlja za sve nas, a obrazovanje je budućnost naše zemlje!

Čestitamo vam vaš dan i želimo mnogo uspjeha u budućem radu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.