KO SDP BiH Zenica

Svim prosvjetnim radnicima čestitamo 05. oktobar Dan prosvjetnih radnika

Svim prosvjetnim radnicima u ZDK i šire čestitamo 05. oktobar svjetski dan Dan prosvjetnih radnika. Uloga prosvjetnih radnika u odgojno-obrazovnom procesu je nemjerljiva, jer biti prosvjetni radnik znači graditi nove ličnosti, nove generacije koje su budućnost naše države Bosne i Hercegovine. Iako svjesni složenosti društva u kome živimo, kao i  položaja u kome se nalaze prosvjetni radnici, želimo da   budu ustrajni u radu sa svojim učenicima, da razvijaju   i potiču njihovu kreativnost, kako bi se ona u budućnosti  protočila u vrijednosti korisne  društvu. Isto tako svjesni napora   koji ulažu obavljajući ovaj teški i odgovorni posao, obaveza svih nas je da se zajedno borimo i istrajemo u borbi da se   njihov rad kvalitetno i primjereno vrednuje, ta da   konačno dobiju pravo mjesto u našem društvu koje im zasluženo pripada. U to ime još jednom iskrene čestitke   svim prosvjetnim radnicima širom BiH, upućuju članovi KO SDP BiH ZDK.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.