KO SDP BiH USK

Svi izađete na izbore i svoj glas dajte Denisu Bećiroviću

Danas kada i zvanično ulazimo u završnicu izborne kampanje, Socijaldemokratska partija BiH Unsko-sanskog kantona želi se zahvaliti našim sugrađanima na ogromnoj podršci koju su nam pružili u proteklih mjesec dana.

Mi se u proteklom periodu nismo bavili drugim strankama niti njihovim kandidatima i nismo nikoga napadali, mi smo se trudili građanima što više približiti našu viziju Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine, naše planove za budućnost svih nas, nudeći im jedino iskrenu borbu za njihova prava i osiguranje egzistencije dostojne svakog čovjeka.

Uz najkvalitetniji izborni program, na listama Socijaldemokratske partije BiH Unsko-sanskog kantona građanima smo ponudili i najbolje kandidate, koji imaju sposobnost, znanje, odlučnost i volju da tih deset planova iz izbornog programa i realiziraju.

07. oktobar je prekretnica za sve nas i za Bosnu i Hercegovinu, jer na ovim izborima ne biraju se stranke, bira se život kakav želimo živjeti. Na ovim izborima svojim glasom odlučujemo da li će ova zemlja konačno izaći iz mraka u kojem nas drže više od dvadeset godina i krenuti naprijed.

Zato je svaki glas bitan.

Zato vas pozivamo da u nedjelju 07. oktobra, svi izađete na izbore i svoj glas date Denisu Bećiroviću, jednom predsjedniku za sve nas i Socijaldemokratskoj partiji.

Razloga je mnogo, ali ako još uvijek ne znate zašto glasati za SDP, odgovor je jednostavan. Zato što imamo najbolji program, odlične kadrove i vrhunske stručnjake koji će sigurno uraditi ono što su rekli: povećati plate i penzije, osigurati zdravstvenu zaštitu svima, izgraditi autoputeve, oporaviti ekonomiju i što je najvažnije zadržati našu djecu ovdje, kadrove koji mogu i hoće izgraditi zemlju jednakih prava, za sve nas.

Zato što nismo svi isti.

Do pobjede!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.