Jasmin Imamović

Svi građani Banjaluke su uvijek dobrodošli u Tuzlu

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke danas je stigao u posjetu Tuzli, gdje je dočekan srčano, a gradonačelnik ovog grada soli Jasmin Imamović je kazao da su i on i građani Banjaluke uvijek dobrodošli.

Imamović je naglasio da je veoma bitno da političari javnosti šalju poruke zajedništva te da ne potenciraju loše stvari.

Trebamo potencirati ono što nas spaja

“Mi političari trebamo davati poruke o onome što nas veže nego razdvaja to je veoma važno jer je zapravo to BiH. Sarajevo, Banjaluka, Mostar i Tuzla su važni gradovi i bitno je da sarađujemo jer je mnogo više razloga za to. Važno je da imamo isti interes i da zadovoljimo želje naših građana”, naglasio je Imamović.

Dodao je da je sa Stanivukovićem upravo razgovarao o jačanju saradnje.

“Trebamo potencirati ono što nas veže ne što nas razdvaja. Još jednom gradonačelniku želim dobrodoščicu u Tuzlu i dobrodošli su svi građani Banjaluke u ovaj grad pogotovo ljeti. Na Panonici su građani iz Srbije, volio bih i pozivam građane Banjaluke da ljetuju u Tuzli”, poručio je Imamović.

Stanivuković jača saradnju s gradonačelnicima

Podsjetimo da je prije nedavno gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić posjetila Banjaluku gdje je također sa Stanivukovićem dogovorila bolju saradnju ova dva grada.

Stanivuković je nakon toga nastavio niz te odlučio posjetiti i Tuzlu gdje se susreo sa gradonačelnikom Jasminom Imamovićem.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.