Konjic

Svetozar Pudarić položio vijenac na spomen obilježje u Trusini

Nikada ne treba zaboraviti zlo koje je prouzročilo te zločine, ali isto tako naša je obveza da onima koji su živi i koji nose sjećanja na traume i na izgubljene članove obitelji pomognemo kako bi se vratili u svoj zavičaj i u njemu živjeli.

Slika

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić danas je položio vijenac na spomen obilježje u Trusini u općini Konjic, gdje su na današnji dan prije 21 godinu pripadnici Armije RBiH ubili 22 osobe hrvatske nacionalnosti.

– Smatram kako je potrebno sjetiti se i odati počast svim nevino stradalim civilima u proteklom ratu. Nikada ne treba zaboraviti zlo koje je prouzročilo te zločine, ali isto tako naša je obveza da onima koji su živi i koji nose sjećanja na traume i na izgubljene članove obitelji pomognemo kako bi se vratili u svoj zavičaj i u njemu živjeli. To je najveći zavjet koji smo dužni ispuniti prema tim ljudima – kazao je Pudarić u izjavi za Fenu.

Potpredsjednik Federacije BiH danas će položiti vijenac i na spomen obilježje u Ahmićima nedaleko od Viteza, gdje su pripadnici HVO-a 16. travnja 1993. godine ubili 116 civila Bošnjaka.
Inače, vijence na spomen obilježje stradalima u Turisini danas su položila brojna stranačka i druga izaslanstva. 

Nakon polaganja vijenaca upriličena je misa zadušnica koju je služio fra Ivan Sesar.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.