Gradačac

Svečanost povodom otvaranja novoizgrađenog mosta

U Četvrtak u mjesnoj zajednici Kerep upriličena svečanost povodom otvaranja novoizgrađenog mosta.
Mještanima MZ Kerep ovo je radostan događaj jer je projekat sanacije i izgradnje mosta kao i njegova realizacija jedan od najvažnijih projekata za ovu mjesnu zajednicu obzirom da rješava probleme putne komunikacije, i da je upravo ovaj lokalitet bio teško pogođen u proteklim poplavama.

Riječ je o izgradnji mosta u Kerepu na lokalnoj cesti Kerep -Međiđa Gornja na rijeci Zeljinki, koji je totalno uništen i porušen u protekloj vremenskoj nepogodi.

Vrijednost navedenog projekta iznosi oko 75.000,00 KM i finansiran je sredstvima Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji FBiH, uz učešće Općine Gradačac
Ceremoniji otvaranja pored velikog broja građana i mještana ove mjesne zajednice prisustvovali su predstavnici i direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji FBiH, gospodin Jasmin Jaganjac i Općinski načelnik mr.sci Edis Dervišagić, koji su zajednički presjekli svečanu vrpcu i time zvanično most pustili u promet.

Načelnik općine mr.sci Edis Dervišagić obraćajući se prisutnim iskazao je zahvalnost predstavnicima i direktoru Federalnog Fonda gospodinu Jaganjac Jasminu na spremnosti da pruže pomoć u saniranju šteta nastalih katastrofalnim poplavama i izrazio je želju i nadu da će i budućnosti biti još projekata koji će biti usmjereni prema sanacijama oštećene infrastrukture.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.