FOM Centar Sarajevo

Svečana promocija novih članova i podjela članskih kartica

Predsjednik OO FOM SDP Centar Sarajevo Alen Tucaković je novim članovima i članicama poželio dobrodošlicu i uspješno djelovanje u forumu i istakao kako se nada odličnim druženjima, idejama i akcijama

Slika

Forum mladih SDP Centar Sarajevo održao je redovni sastanak članstva na kojem je predstavio veliki broj novih članova i članica, te su im svečano podijeljene članske kartice.

Predsjednik OO FOM SDP Centar Sarajevo Alen Tucaković je novim članovima i članicama poželio dobrodošlicu i uspješno djelovanje u forumu i istakao kako se nada odličnim druženjima, idejama i akcijama. Gosti sastanka su bili Dževad Vrabac, vijećnik Opštinskog vijeća opštine Centar, član predsjedništva OO SDP Centar i Igor Stojanović član predsjedništva OO SDP Centar, koji su iskoristili priliku i obratili se članovima i članicama foruma i poželjeli uspješan rad. Takođe na sastanku su nam se pridružili i Potpredsjednik KO FOM SDP BiH Sarajevo Elvis Hadžić i Sekretarka KO FOM SDP BiH Sarajevo Selma Bajić.

Nakon svečane dodjele članskih kartica novoučlanjenim drugaricama i drugovima, upriličeno je druženje.

Nadamo se da novoučlanjene drugarice i drugovi neće biti samo nova radna snaga na putu ka boljoj Opštini Centar i boljoj BiH, nego će prije svega biti naši prijatelji koji će se izgraditi kao pojedinci na društveno političkom polju.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.