SDP BiH Brčko distrikta BiH

Svečana podjela kartica za 200 novih članova

U  prostorijama MZ 4.Juli upriličena je  svečana podjela članskih kartica za novih 200 članova sa prostora Osnovne organizacije  SDP 4.Juli.Uručivanjem novih članskih kartica nastavljamo širiti ideju socijaldemokratije na ovim prostorima i to ćemo da nastavimo raditi i dalje  – istakao je Damir Brodlić predsjednik Osnovne organizacije SDP 4.juli i kandidat  za Skupštinu Brčko distrikta BiH na predstojećim lokalnim izborima.

Na svečanosti su prisustvovali i kandidati Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH  za Skupštinu Brčko distrikta BiH  na predstojećim lokalnim izborima predvođeni predsjednikom i nosiocem liste Suadom Burićem.

Predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH pozdravio je prisutne građane MZ 4.Juli , te prisutnima čestitao na potvrdi pripadnosti jednoj velikoj socijaldemokratskoj porodici koja će sada još jače braniti socijaldemokratsku ideju slobode, jednakosti i solidarnosti.

Večeras ste sa ovog skupa poslali jasnu poruku  svim onima koji žele da unište naš grad da do toga neće doći. Poslali smo poruku da želimo da gradimo Brčko distrikt BiH za sve nas i na to sam večeras ponosan – istakao je Suad Burić.

Ovom prilikom pozivam Vas da pokažete svoju snagu i 05.09.2016.godine  kada ćete ispuniti Veliku salu Doma kulture  , i tako uveličati svečano predstavljanje kandidata SDP BiH Brčko distrikta BiH za lokalne izbore koji će se održati u oktobru ove godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.