Saša Magazinović

Sve pregovore staviti na čekanje dok ne profunkcionišu institucije BiH

Saša Magazinović zastupnik SDP-a BiH u Predstavničkom domu PSBiH još je jedanput iznio stav o neophodnom hitnom odblokiranju institucija Bosne i Hercegovine.

„Prioritet mora biti deblokada institucija. Pregovori o izbornom zakonu stvaraju privid normalne situacije, a ovo danas je sve osim normalnog. Sve pregovore treba staviti na čekanje dok ne profunkcionišu institucije. To ako ne razumiju domaći, kako će shvatiti stranci“, napisao je Magazinović.

Podsjećamo da krajem mjeseca ponovo u BiH stiže američki izaslanik Matthew Palmer, zamjenik pomoćnika državnog sekretara SAD-a u Uredu za Evropu i Evroaziju i Angelina Eichhorst, direktorica pri Evropskoj službi za vanjske poslove (EEAS) s ciljem nastavka pregovora o izmjenama Izbornog zakona i Ustava Bosne i Hercegovine.

S druge strane Denis Zvizdić, predsjedavajući Kolegija Predstavničkog doma PSBiH zakazao je sjednicu Kolegija kako bi se odredio datum održavanja sjednice, a Denis Bećirović je prikupio 1/3 potpisa delegata i uputio zahtjev za održavanjem sjednice Doma naroda PSBiH.

Milorad Dodik, lider SNSD priželjkuje put u Moskvu i susret s Vladimirom Putinom, te ne odustaje od nakane da razvlasti BiH kada su u pitanju Oružane snage BiH, UIO, VSTV, OSA-u, SIPA-u…

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.