Vojin Mijatović

Svako ko drugačije misli od vladajućih, mora doslovno svakodnevno da strahuje za vlastiti život

Povodom napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića oglasio se potpredsjednik Glavnog odbora SDP BiH Vojin Mijatović osuđujući ovaj čin.

“Napad na novinara BN TV-a Vladimira Kovačevića u Banjaluci je brutalan napad na slobodu govora i slobodno medijsko izvještavanje. Najoštrije osuđujem ovaj brutalan i sramotni čin i najmanji što očekujem je brza i jasna reakcija nadležnih institucija i privođenja pravdi odgovornih!

Ovaj sramotni napad je još jedan dokaz da se Republika Srpska ne nalazi samo u medijskom mraku, već da svako ko drugačije misli od vladajućih, mora doslovno svakodnevno da strahuje za vlastiti život.
Da li treba da strahujemo za život našeg djeteta svaki put kada napusti kuću!?

Vlast u Republici Srpskoj nam već godinama pokazuje da je ozbiljna u svojoj namjeri da po svaku cijenu sačuva oteto, pritom ne mareći za ljudske živote niti birajući način kako da to sačuvaju. Dok čuvaju tajkune, bezbjednost nas običnih građana nikada nije bila ugroženija, čemu u prilog svjedoče nemili događaji u protekloj godini. Iskreno se nadam da je opozicija konačno shvatila da se sa režimom ne pregovara, REŽIM SE RUŠI!“, rekao je Mijatović.

Da li treba da strahujemo za život našeg djeteta svaki put kada napusti kuću!?